Moby King, stoer en krachtig!

Het grootste partyschip, salonschip uit de Moby Vloot draagt de naam Moby King. Mps. Moby King wordt veel ingezet voor groepsdagtochten en evenementen. Maar ook bedrijven huren het graag voor een origineel bedrijfsfeest, vergaderingen, recepties, bedrijfspresentaties, zalenverhuur voor drijvende expositie en als dj-boat of partyboot. Dit indrukwekkende en welhaast majestueuze schip is het vlaggenschip van de Moby Vloot. Mps. Moby King is 50 meter lang, 9 meter breed en met haar capaciteit van maximaal 600 passagiers (alle salons en buitendekken meegerekend) is het schip uitstekend te gebruiken voor de grotere groepen van meer dan 100 passagiers.

Het stabiele schip beschikt over 3 dekken waaronder een benedendek met een buffetlounge voor circa 60 passagiers met dansvloertje en een bruin scheepscafé met nog eens circa 50 zitplaatsen. Dan is er het centraal gelegen uitgestrekte panorama salondek met meerdere bars dat flexibel en naar wens als restaurant kan worden ingericht voor ca. 300 passagiers. Deze salon loopt aan de achterzijde door in een deels overdekt zonnedek.

Het bovendek heeft op het voorschip een loungeruimte met toegang naar het uitgestrekte gelijkvloerse zonneterras. Uiteraard zijn op dit zonnedek naar wens stoelen en tafels aanwezig waar u kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht.

Het ruime achterdek van de Moby King geeft een extra dimensie aan uw event of party. Genieten van het uitzicht in de luwte van het schip tot een uitgebreide inrichting met bijvoorbeeld barbecues en extra bars. In de winter is het mogelijk het achterdek met een tent van 9 meter lengte en 6 meter breedte te overkappen, waardoor een extra in te richten feestzaal ontstaat. Het dek is dermate stevig van bouw dat ook vervoer van auto's of equipment tot de mogelijkheden behoort. Zelfs een verlengde Cadillac limousine van het bruidspaar in opdracht van Oldtimer verhuur Almere reed met enig manouvreren vrij gemakkelijk het "autodek" op voor een mooi plaatje op het Gooimeer.

Op de Moby King zijn uiteraard voldoende toiletten en uitgebreide technische faciliteiten aanwezig, zelfs een aangepast toilet en daardoor is ons partyschip Moby King rolstoeltoegankelijk, rolstoelvriendelijk, toegankelijk voor rolstoelen.

Bezichtiging van de schepen is altijd mogelijk, ook 's avonds en in het weekend, wel graag na telefonische afspraak wegens geboekte vaarprogramma's.

Moby King tussen de tall ships tijdens Delfsail
Iedereen uit z'n dak tijdens de partycruise voor Pampus

Partyrederij Tisset

Correspondentieadres:
Rederij Tisset B.V.
Lindenlaan 122
1815 HJ Alkmaar

K.v.K.: 39049901

Bezoek/bezichtiging Moby Queen of Moby King:

Na telefonische afspraak:
Bel 072-507 1225

Direct doorgaan naar: